Hvad tilbyder vi?

Klinikken tilbyder behandling af en bred vifte af medicinske og kirurgiske patienter.

Alle vores operationspatienter der skal i fuld narkose ligger på inhalationsgas og ilt og overvåges på vejrtrækning, puls og blodtryk. Vi har kvalificerede veterinærsygeplejesker til assistance og overvågning ved operationerne for at øge sikkerheden.
Alle tre dyrlæger har lang og bred erfaring fra smådyrspraksis. Vi tilbyder udredning og diagnosticering af de fleste medicinske og kirurgiske patienter og har ligeledes et godt samarbejde med henvisningshospitalerne.
 

Laboratorieundersøgelser

Vi tilbyder mulighed for at kører blodprøver i eget laboratorie. Blandt andet før narkose, progesteron målinger og som sundhedstjek. Det giver os mulighed for hurtigere diagnosticering. Vi tester for hjerte/lungeorm efter gældende anvisninger fraKU-sund. Urinprøver undersøges med mikroskopi og vi laver dyrkning og resistensundersøgelser in-house.
 

Cytologi

Dvs. mikroskopi af celleprøver fra især infektioner i hud og øregange. Blodprøver der udtages på klinikken sendes som oftest til eksternt laboratorium, hvor der er mulighed for dag til dag svar.
 

Ultralydsscanning

Dette bruges primært scanning af bughule som en del af udredningen af vores patienter. Desuden bruger vi scanneren til drægtighedsscanning og terminsfastsættelse af de drægtige tæver.
 

Røntgen

Klinikken råder over direkte digitalt røntgen og vi er godkendte til at tage billeder til HD/AA/OCD status ved DKK.
 

Tandbehandlinger

Alle tandbehandlinger foregår i fuld narkose- Vi tilbyder tandrensninger, digital tandrøntgen, kirurgisk fjernelse af tænder og fjernelse af ikke skiftede mælketænder. Vi tager tandrøntgen af alle vores tandpatienter.

Vores tanddyrlæge Rikke har arbejdet med tænder i mange år, og står for behandling af størstedelen af vores tandpatienter sammen med Maria, som er uddannet fagveterinærsygeplejerske i tænder.

Du er meget velkommen til at kontakte klinikken for at høre mere herom.