Hvem er vi?

Havdrup dyreklinik blev grundlagt i 2002 af dyrlæge Kirsten Køhler. Klinikken er siden da vokset til nuværende 4 dyrlæger, 4 sygeplejesker og 1 laborant/klinikassistent, men vi vægter fortsat den tætte kontakt med klienter og patienter meget højt.

På klinikken sætter vi stor ære i at vi er et team. Dette betyder at vi, sygeplejesker ogdyrlæger imellem, diskuterer patienterne for at give dem og jer den bedste behandling. Desuden sørger vi for at dele nyerhvervet viden indbyrdes og dermed styrke vore forskellige faglige kompetencer.

Klinikkens vision: Integritet, faglighed, personlig kontakt til klienter og patienter.

 

Dyrlæger

Daniela Fernandes
Uddannet dyrlæge fra daværende KVL i 2002. Hun har blandt andet arbejdet på Herfølge Dyreklinik og er medejer af Havdrup Dyreklinik fra 2018. Danielas faglige interesser er primært udredningen af de medicinske sygdomme og især inden for øjenlidelser og mave/tarmsygdomme.

Kirsten Frederiksen
Uddannet dyrlæge fra daværende KVL i 2004 og har tidligere arbejdet med Daniela Fernandes på Herfølge Dyreklinik. Kirsten er medejer af Havdrup Dyreklinik fra 2018. Kirstens faglige interesser ligger især inden for hudlidelser og har gennemført en europæisk efteruddannelse inden for hudsygdomme hos hund og kat (ESAVS).

Majbritt Brahe Salten
Uddannet dyrlæge fra KU Sund i 2019. Har tidligere arbejdet med reproduktion hos Canicold International, og startede på Havdrup Dyreklinik oktober 2020.
Majbritts faglige interesser er primært reproduktion, helt fra brunstundersøgelse, til inseminering, fødsel og de nyfødte hvalpe. Majbritt er selv opdrætter af Kromfohrlænder.

Rikke Crone Larsen
Rikke er uddannet dyrlæge i 2015. Rikke har tidligere arbejdet på Himmelev Dyreklinik, og blev ansat her på Havdrup Dyreklinik i april 2022. Rikke er skrap til det med tænder og interesserer sig også for hudpatienterne. 

 

Autoriserede veterinærsygeplejsker

Jane Thorning-Dahl Müller
Jane har tidligere været på Faxe dyrehospital, Kbh. dyrehospital og Rødovredyreklinik. Jane er uddannet i 2005 og har været på Havdrup Dyreklinik siden 2014.
Jane står for operationspatienterne, og har derudover også et stort kendskab til pasning og pleje af både kaniner og marsvin.

Camilla Jensen
Camilla er uddannet fra Karlslunde Dyrehospital i 2015 og har også arbejdet på Guldborgsund Dyrehospital og Faxe Dyrehospital. Camilla har været på Havdrup Dyreklinik siden 2019 og står for operationspatienterne sammen med Maria og Frederikke.

Maria Ravn Kristoffersen
Maria er uddannet veterinærsygeplejerske i 2019 fra Frederikssunds Dyreklinik. Maria har været på Havdrup siden december 2019, og står for operationspatienterne sammen med Camilla og Frederikke. Maria interesserer sig specielt for tandpatienterne og er uddannet fag-veterinærsygeplejerske i tænder og tandbehandling i sommeren 2023.
Frederikke Olsen
Frederikke er uddannet veterinærsygeplejerske i 2022 fra Evidensia Faxe Dyrehospital. Frederikke har været på Havdrup Dyreklinik siden April 2022. Frederikke er at finde på operationsstuen og interessere sig meget for vores anæstesi-patienter.

 

Laborant/Klinikassistent

Helle Andersen
Helle er oprindeligt uddannet laborant og står derfor også for en stor del af laboratorieundersøgelserne på klinikken. Hun har tidligere været på Faxe og Vordingborg dyrehospitaler. Det vil også ofte være Helle I møder i skranken. Helle har været på Havdrup Dyreklinik siden 2009.

Kristina Tornqvist
Kristina er uddannet forskningslaborant og dyretekniker, og har bl.a. flere kurser/efteruddannelser på adfærdsområdet. Herunder: problemadfærd hos unghunde, stress og smerteadfærd og optimering af trivsel hos hund. ”Fear Free-certificeret” på klinikpersonale og har fokus på ”den gode dyrlægeoplevelse”. Derudover er Kristina også aktiv StyrkeBalanceSmidigheds-instruktør. Kristina er at finde i vores laboratorie, i skranken og som varme hænder hos de indlagte patienter.